Stomach Health >> Vatsa terveys >  >> Q and A >> vatsa kysymys

Mouphtaou Yarou hyväksytty harjoitteluun

Villanova Wildcatsin fuksi hyökkääjä/keskus Mouphtaou Yarou on saanut harjoittelun. Hänellä diagnosoitiin B-hepatiitti marraskuun lopulla. Päävalmentaja Jay Wright luuli aluksi, että 6-9 Yarou oli poissa kaudesta.

Kahdeksanneksi sijoittuva Wildcats voisi todella käyttää Yarouta. Joukkue saa loistavaa kehäpeliä, mutta voisi käyttää sisäpuolista läsnäoloa. Sijalla 6-9 hän on joukkueen toiseksi pisin pelaaja (fuksi hyökkääjä/keski Maurice Sutton on 6-11). ESPN arvioi Yaroun kauden 18. parhaaksi värvätyksi maassa.

Hän pelasi vain Wildcatsin kahdessa ensimmäisessä pelissä ennen poissaoloa, pelaten näissä kahdessa pelissä yhteensä 37 minuuttia. Pelit (molemmat kotona Farleigh Dickinsonia ja Pennsylvaniaa vastaan) olivat räjähdysmäisiä, sillä Villanova voitti ne yhteensä 61 pisteellä. Yaroun on määrä palata Big East -konferenssikauden aikana, ja hänen on totuttava college-otteluun pelatessaan luultavasti maan parhaassa konferenssissa.

Villanova voi todella tehdä koripallon, sillä se on tehnyt joukkueena 83,7 pistettä per peli. Heidän ennätyksensä on 12-1, ja heidän ainoa tappionsa tuli Templessä. Joukkue sai vanhemman vartijan Reggie Reddingin takaisin Temple-tappion jälkeen, joka oli Wildcatsin kymmenes peli. Redding sai pelikiellon ensimmäisen lukukauden ajaksi marihuanan hallussapidosta. Hän on yksi joukkueen parhaista pallonpuolustajista. 6-5 Redding on tehnyt kolmessa ensimmäisessä pelissään keskimäärin 14,0 pistettä ja 7,7 levypalloa ottelua kohden, mikä olisi helposti uran huippuja, jos hän pystyy säilyttämään nämä luvut.

Vanhempi vartija Scottie Reynolds ja nuorempi vartija Corey Fisher ja Corey Stokes antavat Wildcatsille trion hyviä, kokeneita pelaajia takakentälle. Fuksivartijat Maalik Wayns ja Dominic Cheek ovat kaksi lahjakasta nuorta pelaajaa, jotka ovat kumpikin nähneet merkittäviä minuutteja ensimmäisillä kaudellaan, ja heistä tulee tulevaisuudessa merkittäviä osallistujia Villanovalle.

Joukkueen etukenttää johtavat 6-8, 235 kiloa painava juniorihyökkääjä Antonio Pena ja 6-6, 230 kiloa painava toisen vuoden hyökkääjä Taylor King, joka siirtyi Villanovaan vietettyään fuksikauden Duke Blue Devilsin kanssa. Pena on mustelma, joka johtaa joukkuetta levypallon syöksyssä, mutta voi myös tehdä maalin (12,4 pistettä per peli), kun taas King on fantastinen kolmen pisteen heittäjä (25 ampui kolmipisteen 46,3 %:lla kaaren takaa). Fuksit hyökkääjät/keski Maurice Sutton ja hyökkääjä Isaiah Armwood ovat kaksi lahjakkaampaa ensimmäisen vuoden pelaajaa, jotka ovat nähneet merkittäviä minuutteja.

Villanova pääsi Final Fouriin viime vuonna ja on ehkä parantunut. Yarouta ei pyydetä tähdeksi, mutta Wildcatsilla voisi olla apua etukentällä, ja hän on tarpeeksi lahjakas tarjoamaan heille sen.